У меня подруга в этом городе, скоро у нее День Рождения, а поехать нет возможности. Хочу порадовать цветами, заказать букет ее любимых роз с доставкой. В интернете нашла этот сайт https://mfl.com.ua/1514-hmelnickiy-dostavka-cvetov буду благодарна за ваши отзывы об этой доставке.
Цветы с доставкой в Хмельницком
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22020-06-29 23:34:14
У меня подруга в этом городе, скоро у нее День Рождения, а поехать нет возможности. Хочу порадовать цветами, заказать букет ее любимых роз с доставкой. .
Да сколько эти розы можно дарить) Я вот тоже розы люблю, но уже поднадоели. Люблю, что бы мне дарили что-то оригинальное, которое еще никто не знают. Цветы все красивые)
Поделиться32020-06-29 23:55:46
Еду во Львов и нужно девушке купить какой-то букет или прислать сейчас. Вот что-то такое этакое можете посоветовать, потому что я не знаю что делать, фантазии в цветах у меня нет
Поделиться42020-06-30 13:40:04
Да сколько эти розы можно дарить) Я вот тоже розы люблю, но уже поднадоели. Люблю, что бы мне дарили что-то оригинальное, которое еще никто не знают. Цветы все красивые)
А де ви бачили чоловіка в яких є фантазії в квітах, або букетах? Мені здається, що таких дуже мало. Я навіть не бачив ніколи чоловіка-флориста, а от жінок-флористів просто купа. Жінки якось цю красу відчувають, а ось ми чомусь взагалі не дуже)
І справа тут не в фантазіях, а в тому чи хочете ви своїй дівчині зробити приємно, або чогось досягти купівлею цього букету)) Ось наприклад, я коли хочу щось таке подарувати, то просто заходжу в квітковий магазин і дивлюсь що там є цікаве, або те що я собі можу дозволити по фінансам, бо зараз є дуже дорогі квіти, або букети.
Останній раз я дарував квіти в кошику, це зараз доволі модна штука і дуже гарна. Думаю кожна дівчина зрадіє такому "букету", тому що він оригінальний і тому що гарний. В цього букеті є одна дуже велика перевага, оскільки він може стояти довго без води, бо переважно в таких коробка є флористична губка вже змочена водобю. У Львові такий букет можна купити ось тут https://kvitna.ua/collection/flowers-in-box Грошей на нього не шкодуйте.