На чому переважно готуєте млинці? На млинниці або на сковороді? Думаю. Чи варто купувати млинницю, чи смажити як завжди на сковорідці? Буду рада почути ваші поради та рекомендації.
Хочу подарувати дружині млинницю!
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-02-14 13:13:54
У мене немає спеціальної млинниці, є невелика, сковорода 24 см з гранітним покриттям. Але я і млинці рідко готую, рази 3-4 на рік. Користуючись нагодою, хочу запитати. У мене млинці виходять сухими, ламкими, що я роблю не так? Масло всередину тесту більше класти?
Поделиться32021-02-14 13:15:23
У мене немає спеціальної млинниці, є невелика, сковорода 24 смА я такі як раз люблю. Рецепт який? Масло кладіть і в тісто, і млинці змащуйте вершковим маслом. Я завжди смажу на сковорідці, але також хотіла б купити собі млинницю, так мабуть виходять смачніші.
з гранітним покриттям. Але я і млинці рідко готую, рази 3-4 на рік. Користуючись нагодою, хочу запитати. У мене млинці виходять сухими, ламкими, що я роблю не так? Масло всередину тесту більше класти?
А я такі як раз люблю. Рецепт який? Масло кладіть і в тісто, і млинці змащуйте вершковим маслом. Я завжди смажу на сковорідці, але також хотіла б купити собі млинницю, так мабуть виходять смачніші.
Отредактировано Жанна (2021-02-14 13:17:12)
Поделиться42021-02-14 13:19:48
А я такі як раз люблю. Рецепт який? Масло кладіть і в тісто, і млинці змащуйте вершковим маслом. Я завжди смажу на сковорідці, але також хотіла б купити собі млинницю, так мабуть виходять смачніші.
Раніше завжди смажила на звичайній сковорідці, з тефлоновим покриттям, але мені не так давно чоловік подарував млинницю, я дуже задоволена. Млинчики виходять дуже смачними, та й смажити їх стало набагато швидше і простіше, тому, якщо надумали купувати, обов’язково це зробіть.
Це потрібна річ на кухні для кожної господині. Як вибрати млинницю https://journal.rozetka.com.ua/ua/mlinn … tuvatisya/ читайте в цій статті, там дуже багато корисних порад, які допоможуть зробити правильний вибір.
Отредактировано Варан (2021-02-15 18:37:55)
Поделиться52021-11-21 17:53:36
У меня нет блинницы, но я ее очень бы хотела приобрести.
Скоро черная пятница 2021 https://rozetka.com.ua/promo/black-friday/ на Розетке. тогда по скидке смогу себе блинницу взять.
Какие модели лучше выбирать?