Форумчани, в мене питання до батьків чії дітки ходять на гуртки малювання або до художньої школи - що треба для навчання. Восени плануємо записати доньку на малювання, правда не знаємо з чого починати.
канцтовари
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22021-07-16 19:25:34
Як на мене почніть з гуртка і ви побачите, чи має ваша дитинка тягу та хист до малювання, бо школа то вже серьозно і ще до школи приймають, якщо я не помиляюся з одинадцяти років, так що якщо в вас маленька донька то час на перевірку є.
Поделиться32021-07-16 19:26:17
Ми закінчили перший клас і малювати дуже любимо, але до одинадцяти ще кілька років, але мабуть треба перевірити з якого віку в нашу художку беруть - у будь якому разу час дыйсно ще є. Але все ж таки питання відкрите - що треба купувати.
Поделиться42021-07-16 19:33:54
Ви подзвоныть у художку, там як мені здається повинні бути підготовчі курсі для маленьких художників, це типу гуртка малювання. А от щодо потрібного , треба консультуватися безпосередньо з тим викладачем в якого будете займатися. Бо от наші дітки вже досить дорослі і вони малюють на аркушах великого формату, тому я вже закупилася ватманом, гуашью, взагалі якісні шкільні канцтовари ви знайдете на сайті Офіс Центр - https://office-centre.com.ua/catalog/sh … ntstovari/
Поделиться52021-12-01 12:09:12
Вже понад 2 роки, я всі необхідні моєму сину канцтовари, замовляю в магазині https://rozi.com.ua/ua/. У них чудовий асортимент канцтоварів для школи та ціни, цілком розумні! Доставка куплених у цьому магазині канцтоварів, займає 1-2 робочі дні.
Поделиться62022-11-16 10:20:54
Привет! А подскажите, где купить все необходимое для скрапбукинга?
Отредактировано Грейси (2022-11-16 10:23:47)
Поделиться72022-11-16 11:28:01
Посоветую вам замечательный магазин myjam.com.ua В этом магазине вы сможете выбрать отличные материалы для скрапбукинга. Я своей дочке именно в этом магазине все и покупаю. Мне очень нравиться там выбор и качество материалов. Так что, если вы ищете хороший магазин, то я вам порекомендую именно этот.