Є свій бізнес з продажів і треба вже якось розуміти хто і як продає. Раніше було двоє чоловік в компанії, тепер вже п'ять і я не встигаю за всім слідкувати. Що можете порадити?
Аналітика продаж, як ?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-08-22 17:55:07
Є свій бізнес з продажів і треба вже якось розуміти хто і як продає. Раніше було двоє чоловік в компанії, тепер вже п'ять і я не встигаю за всім слідкувати. Що можете порадити?
Так а що ви не робите якихось звітів, чи їх не роблять ваші співробітники. Як на мене це найкращий вихід в цій ситуації, ви дивись звіти і розумієте що до чого. В нас так в компанії працює.
Поделиться32021-08-22 18:07:44
Так а що ви не робите якихось звітів, чи їх не роблять ваші співробітники. Як на мене це найкращий вихід в цій ситуації, ви дивись звіти і розумієте що до чого. В нас так в компанії працює.
Я колись в одній фірмі працював і в мене так складалось враження що я більшість часу витрачаю на звіти, ніж на всю роботу. Так що це доволі спірне питання і спірне вирішення проблеми, ці ваші жахливі звіти..
Поделиться42021-08-22 18:37:30
Та тут все доволі просто, вам потрібно купити гарну CRM, де є хороші інструменти аналітики продажів. Завдяки такій системі ви будете знати хто продає, як продає і які канали продажу для вас найбільш ефективні.
Тільки ви ж розумієте, що всі продажі та процеси пов'язані з ними повинні проходити через CRM, щоб ця система акумулювала данні і могла видавати вам якусь аналітику.
Для цього вам чудово підійде CRM Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php В ній дуже багато різноманітних аналітичних звітів.
Поделиться52022-09-19 14:10:00
Поддерживаю, выбирайте црм и будет вам полный контроль над работой, над продажами и даже над складским учетом. Только вот не спешите брать самую дешевую и самую дорогую, потому как разные системы и услуги. Взял во внимание проверенную CRM, которая годами работает стабильно, плюс без сбоев и очень простая. Посетите сайт, проконсультируйтесь и подключайте в сжатые сроки.