Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Rambler's Top100

Добавить в Избранное

Сделать стартовой

Чернигов Форум cn.rolevaya.net

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Чернигов Форум cn.rolevaya.net » Бизнес » Multe magazine online străine nu au o astfel de regulă, cum evită esc

Multe magazine online străine nu au o astfel de regulă, cum evită esc

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Bună tuturor. Există un magazin online și există o problemă:

Adesea, atunci când plătiți cu un card pe site, deținătorul cardului este unul, iar destinatarul este o altă persoană. Procesăm comanda, livrăm bunurile și, după un timp, primim o rambursare de la bancă că fondurile de pe card au fost debitate de fraudatori. Deși tranzacția a fost efectuată utilizând 3D secure.

Am introdus regula de a solicita datele pașaportului destinatarului la plasarea unei comenzi. Dar înțelegem că este o practică proastă să chinuiți un client cu pașaport atunci când plătiți cu un card pe site.

Multe magazine online străine nu au o astfel de regulă, cum evită escrocii?

0

2

Cardurile pe care ar trebui să le solicitați acum la bancă sunt https://www.mastercard.md/ro-md/persona … e-pay.html. Fără îndoială, vă îndemn să le comandați. Știți că eu călătoresc în jurul lumii de mai bine de 10 ani în interes de serviciu și nu am avut niciodată probleme, spre deosebire de toți ceilalți pe care îi cunosc. Ei iau comision sau nu-l acceptă undeva, eu nu am astfel de probleme.

0

Вы здесь » Чернигов Форум cn.rolevaya.net » Бизнес » Multe magazine online străine nu au o astfel de regulă, cum evită esc